Jezierski & Fors AB

Vi är det lilla konsultbolaget med många års erfarenhet inom byggbranschen. Vi är verksamma inom byggprocessens alla faser och tack vare vår gedigna erfarenhet har vi skapat ett brett register av färdigheter.

Färdigheter som används för att förena och förstå sambandet mellan helikopterblickens helhet och den enskilda detaljens betydelse. Med vårt stora engagemang och lyhördhet hjälper vi våra uppdragsgivare att få ut det bästa ur varje fas av byggprocessen

Coachprofil

Med närvaro, glädje och engagemang coachar jag dig från där du är till dit du vill vara i ditt liv. Med en stor portion av positiv energi, livsglädje och motivation följer jag dig på din resa.

Utifrån min egen livsresa och yrkesliv och genom att fått ta del av människors liv och utmaningar, har jag skapat en bred bas och kraftfulla verktyg och övningar där det gäller att skapa växande och bestående förändring tillsammans med dig.

Detta tillsammans med min intuitiva förmåga att känna in var i processen du befinner dig och hjälpa dig till kärnan i dina utmaningar är mina styrkor som coach. Genom coachingen får du verktyg till att själv kunna identifiera och ge dig det du behöver för att expandera din energi, ditt välmående och prestationer till nya nivåer.

Organisation & egen utveckling

Vi hjälper ditt företag att utveckla verksamheten, med hjälp av handledning, med grupputveckling och när det handlar om dina interna relationer och dig som chef, ledare och medarbetare.

Vi använder vetenskapliga metoder och skräddarsyr utvecklingsprogram för olika grupper inom en organisation.

Vi hjälper Dig i Din personliga utveckling mot ett mer önskvärt liv. Individuellt anpassad coaching skapar en personlig utveckling i rätt riktning. Just nu erbjuder vi gratis prova-på-samtal 30 minuter.

Vi stödjer dig på plats på ditt företag eller hos Coachkonsulten på Eastmansvägen i Stockholm eller via telefon eller skype.

Har du några frågor?

Välkommen att höra av dig med en offertförfrågan eller om du har några frågor och funderingar.